Spor

Rallide sezon başladı

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği ve ana sponsorluğunu Basel Holding’in üstlendiği 2024 Kuzey Kıbrıs Ralli ve Sprint Şampiyonası “Chagla Car Care Lefkoşa…

Rallide sezon başladı
08-04-2024 20:06

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği ve ana sponsorluğunu Basel Holding’in üstlendiği 2024 Kuzey Kıbrıs Ralli ve Sprint Şampiyonası “Chagla Car Care Lefkoşa Ralli Sprint” yarışı ile sezon başladı.

Hamitköy bölgesinde hazırlanan etapta yapılan ralliyi Goodyear Racing Team ekibi Çağkan Bozalanlar-Hasan Evrensel ikilisi 5 dakika 46,971 saniyelik dereceleri ile birinci sırada bitirdi.

NEU Drift Racing Team ekibi Rauf Denktaş-Mehmet Mişon ikilisi 5 dakika 50,239 saniyelik dereceleri ile ikinci, yine NEU Drift Racing Team ekibi Enver Haskasap-Halil Mulla ikilisi 5 dakika 53,363 saniyelik dereceleri ile üçüncü oldular.

Genel klasman dördüncüsü ve Sınıf R birincisi olan ekip, güneyden yarışa katılan Gionnis Ionides-Panagiotis Pattixi ikilisi olurken, genel klasman beşincisi ve Sınıf N birincisi olan ekip, Goodyear Racing Team ekibi Buğur Kambillili, Mehmet Çağla ikilisi oldu.

Sınıf 1 birinciliğini Ahmet Özerdem – Cihan Anıl Şahin ikilisi kazandı.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER