Gündem

Ölmeztoprak: Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz

ÖLMEZTOPRAK: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ   Malatya’nın Akçadağ ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan Kongresi, yoğun katılımla dikkat çekti. Kongrede, deprem s…

Ölmeztoprak: Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz
13-10-2024 20:06
ÖLMEZTOPRAK: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan Kongresi, yoğun katılımla dikkat çekti. Kongrede, deprem sonrası yaraların sarılması ve ilçeye yapılan yatırımların yanı sıra birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, kongrede yaptığı konuşmada hem Malatya hem de Akçadağ için gece gündüz çalışacağını belirterek önemli mesajlar verdi.

AK Parti Akçadağ 8. Olağan Kongresi’nde yapılan oylama sonucunda AK Parti Akçadağ mevcut ilçe başkanı Kenan Tuğal, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kongrede, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gören Ölmeztoprak, hem Malatya hem de Akçadağ için gece gündüz demeden çalışacağını ifade etti. AK Parti İl Teşkilatı olarak da birlik ve beraberliği öncelediklerini belirten Ölmeztoprak, Akçadağ’da bayram havasında geçen bir kongreye imza attıklarını belirterek, yeniden Ak Parti Akçadağ İlçe Başkanlığına seçilen Kenan Tuğal’a başarılar diledi.

“AKÇADAĞ'IN UMUT VEREN YARINLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, kongre konuşmasında 6 Şubat depremiyle sarsılan Akçadağ’ın yeniden inşa sürecine vurgu yaptı. İlçenin hizmet yolundaki mücadelesine destek veren tüm teşkilat üyelerine teşekkür eden Ölmeztoprak, “Kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza, ana kademelerimize kadar herkesin büyük bir emeği var. 6 Şubat’ın acısını derinden hisseden Akçadağ’da umut vadeden bir geleceğe hep birlikte ilerleyeceğiz. Bu yolda büyük bir emek verildi, çok çalışıldı ve önemli sonuçlar alındı. Birlik ve beraberlik içinde azimle, bu kutlu yürüyüşte devam edeceğiz” dedi.

MODERN PROJELER HEDEFLENİYOR

Akçadağ’ın yerel dinamiklerinin önemini vurgulayan  Ölmeztoprak, ilçenin doğal ve kültürel zenginliklerini koruyarak modern projelerle gelişimini sürdüreceklerini belirtti. Gençlere ve spor faaliyetlerine yatırım yapmanın öncelikli hedefler arasında yer aldığını ifade ederek, “Gençlik ve spor alanında yürütülen projeler, gençlerimize disiplin ve düzen kazandırırken, yeni iş sahaları açma konusunda da stratejik adımlar atacağız. Tarım, sulama projeleri, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve eğitim alanında yapılacak yatırımlar önceliklerimiz arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

“AKÇADAĞ’IN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ölmeztoprak, Akçadağ’da tarımın önemine değinerek, kayısı rekoltesinin artırılması ve tarımın desteklenmesi için yapılan çalışmaları anlattı. Sulama projeleri, kanallar, göletler ve baraj yatırımlarının yanı sıra ilçedeki sağlık hizmetlerinin de kalitesinin yükseltilmesi için hastane projelerinin sürdüğünü belirtti. Ayrıca, sanayi sitelerinin kurulması ve tekstil kent projeleriyle ilgili Sanayi Bakanlığı’nın öncülüğünde çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Ölmeztoprak, “Akçadağ’ı sanayi ve tarımın merkezi haline getirmek için gerekli adımları atacağız. İlçemizi kalkındırmak adına tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“İLÇE TEŞKİLATIMIZA KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ”

Ölmeztoprak, son olarak sözlerine şöyle devam etti:

“İlçe teşkilatımıza kimler geldi, kimler geçti? Hepimiz bu hizmet yolunun askerleri, neferleriyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız dünya lideri, mazlumların hamisi, onun liderliğinde bu hizmet yolunda bir nefer olarak ilerlemeye Cenab-ı Hak’ın yardımı ve takdiriyle inşallah devam edeceğiz. Bu yolda gelip geçen başkanlarımız, ilçe teşkilat üyelerimiz, dava arkadaşlarımız, ebedi dünyaya göç edenler oldu hepsine rahmet olsun. Devam ettiğimiz ilçe teşkilatımız ve yıllarca bizimle birlikte yürüyen arkadaşlarımıza da başarılar diliyor ve teşekkürlerimizi sunuyorum.”

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER