Spor

Okan Buruk resmen aklını çeldi. Küllerinden doğmak için Galatasaray'a imza atıyor

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'da Okan Buruk'un ısrarı üzerine transfer listesine Seko Fofana eklendi. Sürpriz yapıp Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olan Seko Fofana'nın kulübünde mutlu olmamasının ardından Galatasaray, Seko Fofana transferi için iştahland?

Okan Buruk resmen aklını çeldi. Küllerinden doğmak için Galatasaray'a imza atıyor
22-11-2023 19:05

Lucas Torreira'nın yanına kaliteli bir isim katmak isteyen Okan Buruk yönetimle toplantısının ardından transfer listesine son olarak Al-Nassr'da forma giyen Seko Fofana'yı ekledi.

Yönetimden devre arası mutlaka bir orta saha transferi beklediğini söyleyen Okan Buruk için çalışmalarını sürdüren Galatasaraylı kurmaylar Al-Nassr'da forma giyen 28 yaşındaki Seko Fofana için harekete geçti.

Birçok Avrupa takımından transfer teklifi almasına rağmen 25 milyon Euro'ya Al-Nassr'ın yolunu tutan Seko Fofana geride bıraktığımız süre içinde Suudi Arabistan'da oynanan futbola ve çevreye alışamayınca kariyerini yeniden zirveye taşımak amacıyla takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

Seko Fofana'nın durumu hakkında bilgi alan Galatasaray, tecrübeli oyuncu için devre arasında transfer yarışına girmeyi ve 28 yaşındaki oyuncuyla görüşmeyi hedefliyor. Kariyerinde Fulham, Bastia, Udinese ve Lens formaları giyen Seko Fofana bir dönem Manchester City'nin U21 takımında da görev almıştı.

Etiketler galatasaray seko fofana al nassr okan buruk
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER