Gündem

Naci Görür o ankete tepki gösterdi: 'Bu kadar çabuk unutamazsınız'

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ASAL Araştırma'nın yurttaşlara, Türkiye'nin en önemli sorunu nedir sorusunu yönelttiği anketin sonuçlarına tepki gösterdi. Görür sonuçlar arasında depremin olmamasına tepki gösterdi.

Naci Görür o ankete tepki gösterdi: 'Bu kadar çabuk unutamazsınız'
27-07-2024 23:06

ASAL Araştırma, 26 ilde yurttaşa "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir" sorusunu yöneltti. Ankete katılanların yüzde 64.6'sı Türkiye'deki en önemli sorunun ekonomi ve hayat pahalılığı olduğunu söyledi.

Sonuçlar arasında birçok konu yer alırken depremin yer almaması dikkat çekti.

Prof. Dr. Naci Görür de bu duruma tepki göstererek X hesabından açıklama yaptı. Görür, "Benim güzel kapli insanlarım depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız. Her şey normal gibi yola devam edemezsiniz. Siz bu değilsiniz. Sizi yönetenlerden deprem dirençli kentler talep ediniz"dedi.

"NELER NELER VAR, DEPREM YOK"

Görür paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Halk TV’de Türkiye’nin en önemli sorunlarını gösteren bir araştırma yayınlandı. ASAL diye bir kurum yayınlamış galiba. Ankette pahalılık var, güvenlik var, işsizlik var, terör var, ahlak kaybı var, anayasa var, Daha neler neler var. Olmayan ne biliyor musunuz? DEPREM YOK, DEPREM. Daha yakında elli binden fazla suçsuz , günahsız insanlarını gömmüş bir toplumun gerçeği bu. Televizyondaki konuşmacılar da herşey normalmiş gibi bunu tartışıyorlar.

Benim güzel kapli insanlarım depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız. Her şey normal gibi yola devam edemezsiniz. Siz bu değilsiniz. Sizi yönetenlerden DEPREM DİRENÇLİ kentler talep ediniz. Sevgiyle"

Halk TV’de Türkiye’nin en önemli sorunlarını gösteren bir araştırma yayınlandı. ASAL diye bir kurum yayınlamış galiba. Ankette pahalılık var, güvenlik var, işsizlik var, terör var, ahlak kaybı var, anayasa var, Daha neler neler var. Olmayan ne biliyor musunuz? DEPREM YOK, DEPREM.…

— Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) July 27, 2024
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER