Spor

Mormenekşe resmi sezon açılışı yapıldı

Aksa Birinci futbol takımlarından Mormenekşe GB, resmi sezon açılışını yaptı. Teknik Direktör Ahmet Ogan yönetiminde temmuz ayı itibarıyle çalışmalara başlayan kırmızı yeşilli takım, resmi sezon…

Mormenekşe resmi sezon açılışı yapıldı
01-09-2024 16:05

Aksa Birinci futbol takımlarından Mormenekşe GB, resmi sezon açılışını yaptı.

Teknik Direktör Ahmet Ogan yönetiminde temmuz ayı itibarıyle çalışmalara başlayan kırmızı yeşilli takım, resmi sezon açılışını Mormenekşe Cemal Balses Stadı’nda yardımcı antrenör ve kondisyoner Doğukan Tuğcu, yardımcı antrenör Ertan Bulut, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ile birlikte 26 futbolcuyla gerçekleştirdiler.

Açılışa ayrıca Mormenekşe Kulüp Başkanı Metin Menekşeli, eski başkanlardan Hilmi Öztemiz, Dem’s Construction Direktörü Süleyman Can, SFC direktörü Rifat Berkel ve Yeniboğaziçi Belediye başkanı Katip Demir de katıldı. Yeni transferler Sami Ergazi, Berk Çelebi, Cenker Yazar, Mehmetali Öztemiz, Cafer Özerdemli, Haluk Çakar, Justıce Amenyaglo, Aygün Tosun, Arda Maydon, Mehmet İnce, Isaac Owusu ve İsmet Özalp açılışta yer alırken, izinli olan TC’li oyuncu Erhan Çınar katılmadı. Mormenekşe resmi sezon açılışında yine Birinci Lig ekiplerinden olan Northernland Dipkarpaz takımıyla karşılaştı. Karşılaşma golsüz sona erdi. Bu arada kırmızı yeşilliler hazırlık kapsamında 2-6 Eylül’de Türkiye Burdur’da kamp yapacak.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER