Gündem

Keskin, “Kimse endişe etmesin, bizim esnafımızın sorunlarını çözmeye gücümüz var”

  Bir hafta içerisinde 3’kez Kuyuönü ve Tecde Yolu üzerindeki konteynerlerde faaliyet gösteren esnafları tek t…

Keskin, “Kimse endişe etmesin, bizim esnafımızın sorunlarını çözmeye gücümüz var”
13-05-2024 20:06

Keskin, “Kimse endişe etmesin, bizim esnafımızın sorunlarını çözmeye gücümüz var”

Bir hafta içerisinde 3’kez Kuyuönü ve Tecde Yolu üzerindeki konteynerlerde faaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaflardan kaldırımları işgal etmeyerek hem bitişik komşularının, hemde vatandaşın hak ve hukukuna saygı göstermelerini isterken, tüm partilere de çağrıda bulunarak, “Esnafı siyasete alet etmeyin, siyaseti kendi aranızda yapın” dedi.

Geçtiğimiz hafta 9 Mayıs Perşembe ve 10 Mayıs Cuma günü Kuyuönü ve Tecde Yolu üzerindeki esnaflar ziyaret eden MESOB Başkanı Şevket Keskin, bugün de üçüncü kez bölgedeye  giderek, esnafları ziyaret etti.

Başkan Keskin, “Herkes kurallara uyarsa sıkıntı olmaz. Esnafımız kaldırımlarda yaya geçişlerini engellememeli, hem bitişik komşusunun, hem de vatandaşın hak ve hukukuna saygı göstermeli. Esnafımız da, komşu esnafının kaldırımı işgal etmesinden şikayetçi. Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırım işgalleri ile ilgili olarak bildirim gönderilmesini ardından esnaflarımızla görüştüm. Sundurmaları kaldırımı kapatan 5-6 tane esnafımız var. Esnafın önünde mutlaka sundurma olacak, ama kaldırımı kapatmamak lazım. Biz hem Büyükşehir Belediyesi ile hemde esnafımızla konuşarak konuyu çözdük. 5-6 tane esnafımız var, onlarda sundurmalarını geri çekecek.” İfadelerini kaydetti.

Malatya’da esnafın sorunlarını her zaman çözmeye çalıştıklarını belirten Başkan Şevket Keskin, “Siyasetçilere sürekli sesleniyorum, esnafı siyasete alet etmeyiniz.  Siyaseti kendi aranızda yapın. Biz, ekmeğimizin, nafakamızın peşindeyiz. Gücümüz yettiği kadar esnafımızın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Kimse endişe etmesin, bizim esnafımızın sorunlarını çözmeye gücümüz var.” dedi.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER