Spor

Kemal Elektrikçi’den farkındalık koşuları

Ülkemizin en başarılı atletlerinden olan koşucu Kemal Elektrikçi, uzun zamandır planladığı farkındalık koşularını başarıyla gerçekleştirdi. Elektrikçi, koşularla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Kemal Elektrikçi’den farkındalık koşuları
13-09-2024 18:06

Ülkemizin en başarılı atletlerinden olan koşucu Kemal Elektrikçi, uzun zamandır planladığı farkındalık koşularını başarıyla gerçekleştirdi. Elektrikçi, koşularla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Kuzey Kıbrıs'ta şimdiye kadar hiçbir insanın yapmadığı 4x100km hedefiyle yola çıktım. Ancak son koşuda yaşadığım ayak rahatsızlığı sonrasında 310. kmde bırakmak zorunda kaldım.

Bu yaptığım 4x100km'nin her bir 100 kilometresi bir anlam ifade etti. 5 Eylül'de ilk 100 km'yi Mağusa Hendekte Şampiyon Melekler Takımı anısına koştum. İkinci 100km'yi Deniz Kirliliğine dikkat çekmek için Girne-Bogaz-Taskent-Dikmen etabında koştum. 7 Eylül'de üçüncü 100km'yi Hayvan Haklarına dikkat çekmek için İskele Long Beach’de, 8 Eylül'deki son 100km'yi ise tüm koşuları tamamlamak için Lefkoşa Kızılbaş parkında Evrensel Çocuk Hakları için koştum. Son koşuda 10km koşabildim. Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim”

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER