Gündem

Genç kızın kafasını kesip surlardan atladı!

SON DAKİKA: İstanbul'un Fatih”te bulunan Edirnekapı surlarında dehşet veren bir olay meydana geldi. İki genç kızı yarım saat arayla öldüren katil zanlısı Semih Çelik, boğazına ip bağlayarak surlardan aşağı atladı. Atlamadan önce, öldürdüğü ardından başını kestiği

Genç kızın kafasını kesip surlardan atladı!
04-10-2024 20:06

Kan donduran olay bugün Fatih’te meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, öldürdüğü bir genç kızın başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak intihar etti.

İKİ KADINI ÖLDÜRDÜ

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tüyler ürperten çifte cinayetle karşılaştı.

Surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik’in önce Eyüpsultan’ta saat 15.30 sıralarında eski sevgilisi 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i öldürdüğü ortaya çıktı. Bu cinayetten yarım saat sonrada okul arkadaşı 19 yaşındaki İkbal Uzuner”i vahşice katlettiği öğrenildi.

REKLAM 04.10.2024 tarihinde #Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayına ilişkin basın açıklaması; pic.twitter.com/Hh9mR1a5aH

İstanbul Emniyet Müdürlüğü (@istanbul_EGM) October 4, 2024 İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu bilgiler verildi:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Fatih ilçesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayıyla ilgili olarak yapıan çalışmalarda Semih Çelik (19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde Ayşenur Halil (19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İkbal Uzuner (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konuyla ilgili soruşturma devam etmektedir.

BOĞAZI KESİLMİŞ ŞEKİLDE BULUNDU

Yapılan incelemelerde Eyüpsultan’da öldürülen Ayşenur Halil’in boğazının kesildiği tespit edildi. Fatih’te öldürülen İkbal Uzuner’inde tüyler ürperten bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

ÖLDÜRÜP 6 PARÇAYA AYIRDI

Fatih’te korkunç cinayete kurban giden İkbal Uzunuer, katil zanlısı tarafından bedeni 6 parçaya ayrıldığı belirlendi. Okul arkadaşı İkbal Uzuner ise öldürüldükten sonra kafası da kesildiği öğrenildi. Surlardan aşağı atılan kesik baş ise İkbal Uzuner’e ait olduğu saptandı.

VAHŞETİ DEFTERİNE ÇİZMİŞ

Soruşturma yapan ekipler Semih Çelik’in evinde yapılan aramalarda odasında kan donduran çizimlere rastladı. Polisekipleri, katil zanlısının bir defterinde karakalem çalışmasını gördü. Yapılan incelemelerde defter üzerine çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde karakalemle çizelen resim olduğu görüldü. Bu çizimlerin Fatih’de öldürülen İkbal Uzuner’in ölüm şekline çok benzediği değerlendirildi.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER