Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz sosyal medya Atatürkçüsü değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk'ü anma programında konuştu. "Biz sosyal medya Atatürkçüsü değiliz" dedi. Konuşmasında İsrail'e yönelik sert mesajlar da verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz sosyal medya Atatürkçüsü değiliz
10-11-2023 12:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bin yıldır bu toprakların vatanımız olması için gözlerini kırpmayan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Türkiye Yüzyılı'na adım attığımı şu günlerde milletimiz için çalışan herkese şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyetimizin ikinci asrına adım attık. İstiklal bayrağı 1923'ten itibaren Cumhuriyet ile dalgalanmayı sürdürmektedir.

Cumhuriyetimizin ilk asrının son 21 yılında yaptıklarımızın hesabını milletimize vermekle mükellefiz. Dillerinden Atatürk'ü düşürmeyenlerin ülkemize neler kazandırdıkları milletimizin hafızasında mevcuttur. Bu mirasyediler dün olduğu gibi bugün de sağa sola savruluyor.

Kendi ülkelerine düşman kim varsa herkesin dümen suyuna girecek kadar kontrolü kaybetmiş durumdalar. Bunların da uzun süre varlığını sürdürmesi mümkün değildir.
Ülkenin ve milletin geçmişinden kopan bu kesim giderek marjinalleşmiştir.
Türkiye kalkınarak yoluna devam ediyor. Nice sıkıntıların üstesinden geliyoruz. 

Bunların uzun süre varlığını sürdürmesi mümkün değil. Türkiye bu zihniyete rağmen demokrasi ve kalkınma yolculuğuna devam ediyor. Cumhuriyetimizi siyasi diplomatik askeri olarak tarihinin en güçlü seviyesine getirmek nasıl bize nasip olduysa Türkiye Yüzyılı'nın yükselişini de göreceğiz.



Etiketler atatürk 10 kasım cumhurbaşkanı erdoğan
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER