Gündem

Burdur'da baba-oğul silahlı saldırıda öldü! | Son dakika haberleri

Burdur'un Gölhisar ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden husumetli oldukları şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğrayan baba olay yerinde, ağır yaralanan oğlu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına ya

Burdur'da baba-oğul silahlı saldırıda öldü! | Son dakika haberleri
04-09-2024 03:05

Burdur'un Gölhisar ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan esnaf baba ile oğlu öldü.

Konak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda meydana gelen olayda, M.K. (42) iş yerlerinin önünde bulunan Ramazan Tin (53) ile oğlu Muharrem Tin'e (32) pompalı tüfekle ateş etti.

BABA OLAY YERİNDE, OĞLU HASTANEDE ÖLDÜ Fotoğraf: AA Fotoğraf: AA

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Ramazan Tin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Silahlı saldırıda ağır yaralanan Muharrem Tin (32) de kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI Fotoğraf: AA Fotoğraf: AA

Olay yerinden aracıyla ayrılan zanlı M.K, Tefenni ilçesinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Tarafların, alacak verecek meselesi yüzünden husumetli oldukları iddia edildi.

SİLAHLI SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI Fotoğraf: İHA Fotoğraf: İHA

Bu arada, olay yerindeki incelemenin ardından Ramazan Tin'in cenazesi Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER