Gündem

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı! 2 polis şehit oldu

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımda yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memurlarının şehit olduğunu açıkladı

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı! 2 polis şehit oldu
28-04-2024 05:06

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı, yaralanan 2 polis memuru kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde bir polis, meslektaşlarına ateş açtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı polisler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

REKLAM BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır. Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER