Magazin

8 Mart mesajı

'Kızılcık Şerbeti', her hafta olduğu gibi bir kez daha birinci oldu. Kadın oyuncuları, dizinin dün akşam yayınlanan bölümü öncesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı; "Biz Kızılcık Şerbeti ekibi kadınları olarak bir günümüzün değil, her gün

8 Mart mesajı
09-03-2024 14:06

SHOW TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti', dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine tüm kategorilerde yine zirveye oturdu.

'Kızılcık Şerbeti'; ilk 100 program arasında birinci oldu.

AB Grubu... 9.97 izlenme oranı 27.08 izlenme payı.

ABC1 20+... 9.52 izlenme oranı 23.83 izlenme payı.

Total Grubu... 7.68 izlenme oranı 19.47 izlenme payı.

Her cuma sosyal medyanın gündemini belirleyen dizi, 'Kızılcık Şerbeti' etiketi ile 8 saat X’in TT listesinde yer aldı. Yayınlanan bölüme Çimen ‘in, Gökhan ile evlenmek için aldığı karar damga vururken Çimen etiketi hem Türkiye hem de Dünya gündemine girerek çok konuşuldu. Çimen, dünya gündeminde 1 saat 45 dakika TT listesinde yer aldı.

'KIZILCIK ŞERBETİ’NİN KADINLARINDAN ANLAMLI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

'Kızılcık Şerbeti', ekibi kadınları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için anlamlı bir mesaj paylaştı. Dizi yayına girmeden önce ekrana gelen anonsta Evrim Alasya’nın; “Biz Kızılcık Şerbeti ekibi kadınları olarak bir günümüzün değil her günümüzün saygı ve sevgi ile geçmesini, şiddetin ve ayrımcılığın son bulmasını diliyoruz. Güzel günlerde buluşmak dileğiyle” sözleri dikkat çekti.

REKLAM

'Kızılcık Şerbeti' kadınlarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı;