USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üstel:İstikrar isteyen kadınlarımız bizlere büyük güç veriyor

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, haftasonu eşi Zerrin Üstel ile birlikte hem Girne hem de Gazimağusa'da düzenlenen kadın kollarının etkinliklerine katıldı...…

Üstel:İstikrar isteyen kadınlarımız  bizlere büyük güç veriyor
15-09-2024 11:05

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, haftasonu eşi Zerrin Üstel ile birlikte hem Girne hem de Gazimağusa'da düzenlenen kadın kollarının etkinliklerine katıldı…

Etkinliklere yoğun ilgi gösteren Ulusal Birlik Partili kadınlar, tek yürek oldu, “Daha da güzel bir gelecek için Ünal Üstel ile yola devam” mesajı verdi.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel'in eşi Zerrin Üstel yaptığı konuşmalarda etkinliğe yoğun ilgi gösteren tüm kadınlara yürekten teşekkür etti.

Zerrin Üstel, “Her zaman dediğimiz gibi, kadınlarımız varsa güç vardır, üretmek vardır, pes etmemek, savaşmak vardır. Ulusal Birlik Partimizi de ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi, partimize emek veren kadınlarımızdır. Dünyanın kıymetlileri kadınlarımız iyi ki vardır” dedi.

UBP Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel de katıldığı etkinliklerde konuşmalar gerçekleştirdi.
Kadın Kolları’nın UBP’nin örgüt yapısı içindeki gücüne dikkati çeken Üstel, “İstikrar isteyen kadınlarımız bizlere büyük güç veriyor”ifadelerini kullandı.

Her bölgede, kendisine yönelik gittikçe büyüyen sevginin, 21 Eylül’de partinin bütünsel gücü haline geleceğini vurgulayan Üstel, “ 21 Eylül’de istikrar kazanacak, UBP kazanacak” diye konuştu.

Projeleri adım adım hayata geçirirken, 21 Eylül’de yeni projeleri için de onay alacaklarını ifade eden Üstel, “ Birlik ve beraberlik içinde, kurultayımızı bitirelim, istikrarla yolumuza devam edelim” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler