USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Umut ve Cemal, Arnavutluk’ta yarışacak

(BRTSPOR) KKTC Hava Sporları Federasyonu’na bağlı milli yamaç paraşütçüler Umut Akçıl ve Cemal Direkçi, Arnavutluk’ta Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nu temsil edecek. 5 kişiden oluşan ay…

Umut ve Cemal, Arnavutluk’ta yarışacak
01-10-2024 13:06

(BRTSPOR) KKTC Hava Sporları Federasyonu’na bağlı milli yamaç paraşütçüler Umut Akçıl ve Cemal Direkçi, Arnavutluk’ta Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nu temsil edecek.

5 kişiden oluşan ay yıldızlı takımda yer alan pilotlarımız Ali Zaimoğlu, Elif Büşra ve Selin Ayvalı ile birlikte “8.Avrupa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası”nda kürsü için yarışacak.

Arnavutluk’ta dünyanın 25 farklı ülkesinden bu daldan 120 kişinin katılımıyla yapılacak organizasyon için Umut Akçıl ve Cemal Direkçi bugün adadan ayrılacak. Sporcularımız yarışmaya 5 Ekim’de başlayacak.

Organizasyon öncesi BRTSPOR’a açıklamada bulunan Umut Akçıl “Heyecanlıyız çünkü çok büyük bir organizasyon. 2 yıl önce Avrupa yedincisi olmuştum. Bu yıl bu dereceyi daha yukarıya çekmek ilk 5’te tamamlamak istiyorum.” diye konuştu.

4-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek “8.Avrupa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası”nda kürsü için yarışacak pilotlarımız bu organizasyona geçen yılki başarılarına göre seçildiklerine vurgu yaptı.
Yamaç paraşütçülerimizden Umut Akçıl, dünya sıralamasında Türk sporcular arasında birinci, Cemal Direkçi ise ikinci sırada yer alıyor.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler