USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Türkan Şoray GAÜ’nün konuğu olarak KKTC’ye geliyor

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Türkan Şoray, Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) davetlisi olarak KKTC’ye geliyor. GAÜ’den yapılan açıklamaya göre Şoray, 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne onur konuğu…

Türkan Şoray GAÜ’nün konuğu olarak KKTC’ye geliyor
10-10-2024 13:04
Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Türkan Şoray, Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) davetlisi olarak KKTC’ye geliyor.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre Şoray, 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne onur konuğu olarak katılacak ve GAÜ Senatosu’nun kararıyla kendisine fahri doktora unvanı verilecek.

GAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Saygılı, törenin 16 Ekim Çarşamba günü gerçekleşeceğini duyurdu. Saygılı, bilim, teknoloji, sanat, kültür ve sosyal hayata katkılar sunmuş kişilere verilen “fahri doktora”nın, Şoray’a takdim edileceğini belirtti.

-Açık hava sinemasında film izlenecek

Şoray, KKTC‘de bulunduğu süre boyunca çeşitli ziyaretlerde ve etkinliklerde yer alacak. Prof. Dr. Saygılı, Girne Belediyesi ve BRTK iş birliğiyle 17 Ekim 18.30’da, Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda açık hava sineması kurulacağını duyurdu. Şoray’ın da katılacağı etkinlikte, Şoray’ın Kadir İnanır ile başrolü paylaştığı, Türk sinemasının kült filmlerinden “Selvi Boylum Al Yazmalım” gösterilecek.

Şoray’ın programıyla ilgili detaylar, ilerleyen günlerde paylaşılacak.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler