USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ölümü sanat dünyasını yasa boğdu: Avrupa Yakası oyuncularından Vural Çelik'e veda

Avrupa Yakası'nın Kubilayı Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybetti. Çelik'in vefatının ardından ünlü isimler art arda başsağlığı mesajları yayınlarken Avrupa Yakası dizisindeki rol arkadaşları da paylaşım yapmayı ihmal etmedi. İşte ünlü isimlerin Vural Çelik payla?

Ölümü sanat dünyasını yasa boğdu: Avrupa Yakası oyuncularından Vural Çelik'e veda
18-10-2024 10:06

Ünlü oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Aralarında Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe ve Seksenler gibi sevilen yapımlarda rol alan Çelik’in vefat haberi, sanat dünyasını yasa boğdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya hesabından acı haberi duyurarak, "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Vural Çelik, vefatından önce, 15 Ekim'de Instagram hesabından bir video paylaşarak, "Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim, şimdiye kadar Range Rover’ım, yatım, katım, villam olmuştu" sözleriyle durumunu esprili bir dille ifade etmişti.

Çelik’in vefat haberi, sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. Birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaşarak üzüntülerini dile getirdi.

GÜLSE BİRSEL



ATA DEMİRER



ŞENAY GÜRLER

 

Maalesef Vural’ı kaybetmişiz. Erken bir veda. Çok üzücü.
Sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağolsun.#vuralçelik

— Şenay Gürler (@senaygurler) October 17, 2024

HALE CANEROĞLU

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler