USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Kıyı Emniyeti binası için sözleşme imzalandı

  Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Ltd. Şti.’nin Genel Müdürlük ve İdari İşleri İşletim Merkezi Binası’nın ikinci etap yapım projesi için Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nda…

Kıyı Emniyeti binası için sözleşme imzalandı
24-07-2024 18:05
Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Ltd. Şti.’nin Genel Müdürlük ve İdari İşleri İşletim Merkezi Binası’nın ikinci etap yapım projesi için Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nda sözleşme imzalandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, çeşitli nedenlerle uzun zamandır tamamlanamayan proje kapsamındaki binalar, Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Ltd. Şti.’nin ve de Gemi Trafik İzleme Sistemleri’nin merkez üssü olarak hizmet verecek.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Enver Öztürk ile Taner Yolcu Construction Ltd. Direktörü Taner Yolcu tarafından imzalanan sözleşme çerçevesinde tamamlanacak Genel Müdürlük ve İdari İşleri İşletim Merkezi Binası, Gazimağusa Limanı içerisinde yer alıyor. 

Merkezi İhale Komisyonu’nun açtığı ihaleyi, KDV hariç 35 milyon 684 bin TL bedel ile kazanan Taner Yolcu Construction Ltd.’in söz konusu projeyi 20 Mayıs 2025’te tamamlaması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler