USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

“Kitap ve Yerli Üretim Festivali” düzenleniyor

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası ile Gazimagusa Belediyesi işbirliğinde yapılacak olan “ Kitap ve Yerli Üretim Festivali” yapılan basın toplantısıyla duyuruldu. Kıbrıs Türk Esnaf…

“Kitap ve Yerli Üretim Festivali” düzenleniyor
22-10-2024 16:04

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası ile Gazimagusa Belediyesi işbirliğinde yapılacak olan “ Kitap ve Yerli Üretim Festivali” yapılan basın toplantısıyla duyuruldu.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Koordinatorü Hürrem Tulga festivalin kendileri icin çok önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı.

Gazimğusa Belediyesi ile işbirliğinin çıraklık okulu projesiyle bir yıl öncesine dayandığını ifade eden Tulga, festivalin de yaklaşık 4 ay gibi bir hazırlık süreci olduğunu ifade etti.
4 gün sürecek olan festivalde sorunların da ele alınacağı gibi olumlu projelerin de altının çizileceğini dile getiren Tulga, tüm halkı etkinliğe davet etti.

Gazimağus Belediye Başkanı Süleyman Uluçay da Gazimağusa’nın ülkenin ikinci büyük kenti olduğuna vurgu yaparak, etkinliğin yerli üretimle halkı buluşturmayı amaçladığını vurguladı.
Uluçay, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası ile çıraklık okulu projesinde de işbirliği içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

24-27 Ekim tarihlerinde Bandabuliya’da yer alacak festivalde Kıbrıslı yazarların imza günler, yerli üretim tadım stantları ve satış stantları yer alacak.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler