USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beşiktaş'tan Galatasaray'a gönderme: 'PAF takım ile çıksınlar'

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta İkinci Başkan Hüseyin Yücel maçın ardından konuştu. Yücel, Okan Buruk'un sözlerine karşılık, Fikstür yoğunsa UEFA Avrupa Ligi'ne çıkmasınlar, Türkiye Kupası'na PAF takı

Beşiktaş'tan Galatasaray'a gönderme: 'PAF takım ile çıksınlar'
01-10-2024 00:05

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Kayserispor maçı sonrası açıklama yaptı.

Hüseyin Yücel, Kayserispor galibiyetinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Kasımpaşa maçının hakemi Oğuzhan Çakır'a, "Bir daha burada maç yönetemez" sözü ve fikstür eleştirisiyle ilgili gönderme yaptı.

Yücel'in açıklamaları şu şekilde:

"Beşiktaş taraftarına teşekkür ederim, takımı yalnız bırakmadılar. Ayrı bir teşekkürü de Mete Vardar'a yapıyorum, bunun organizasyonu kolay olmuyor. Kayserispor, bizi iyi ağırladı. İstanbul'da aynı şekilde onları ağırlayacağız. Takıma teşekkür ederim, çok ciddi mücadele verdiler. Teknik ekibi canı gönülden kutlarım."

"2 PENALTI VERİLMEDİ"

"İlk yarı çok iyi oynamadık. İkinci yarı ilk golden sonra açıldık."

"Beşiktaş Kulübü olarak hem hakemi, hem rakibi yenmek zorunda değiliz! Çok net 2 penaltımız verilmedi. Orta hakem atladı, VAR nasıl atladı? Madem ekran başında uyuyorlar... Kayserispor'un penaltısını iptal ettiler ama Ciro Immobile'nin penaltısını nasıl vermediler? Maç 2-0, maçın sonu geldi ortalığı karıştırmayalım düşüncesindeydiler sanırım."

FİKSTÜR AÇIKLAMASI

"Hakemleri töhmet altında bırakmayın, baskı yapmayın! Hakemi tehdit ne demek? Bunlar olursa biri, spor yorumcusunu vurur! Başkası, başka şeyler yapar. Spor adamlarının dikkat etmesi lazım. Zemini biz hazırlıyoruz, sonra hastanelere geçmiş olsun ziyaretine gidiyoruz. Rakiplerimize söylüyorum, tüm futbol camiasına söylüyorum... Hakemleri baskı altında bırakacak sözler söylemeyelim."

"Fikstür sözleri trajikomik. Puan kaybından sonra fikstür polemiği klasik oldu. Özellikle Beşiktaş bu yıl çok ciddi bir dezavantajlı konumda. Biz çıkıp ağlamıyoruz. Teknik heyet ve futbolcular bu işi yapmak için alıyor. Fikstür yoğunsa UEFA Avrupa Ligi'ne çıkmasınlar, Türkiye Kupası'na PAF takım ile çıksınlar. Süper Lig'e odaklansınlar. Burada ağlamak için kimse iş yapmıyor! Herkes işini doğru yapsın!"

"BAHANEYE GEREK YOK"

"Ajax maçında kötü oynadık ve hak ettiğimiz bir yenilgi aldık. Bahanesini aramaya gerek yok! Her işte bir hayır vardır, daha 7 maç oynayacağız. Bunun telafisi olabilir. Eintracht Frankfurt maçında inşallah güzel bir sonuç alacağız."

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler