USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva: Her pozisyonda oynarım

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva, siyah-beyazlılara şampiyonluklar kazanmak için geldiğini ve takımın hak ettiği değere ulaşmasına yardımcı olmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva: Her pozisyonda oynarım
27-06-2024 22:05

Beşiktaş'ın yeni transferi Portekizli futbolcu Rafa Silva, siyah-beyazlıların YouTube hesabına açıklamalarda bulundu. Tüpraş Stadyumu'nda oynayacağı için heyecanlı olduğunu aktaran Silva, "Bu stadyumda oynayacağım, tüm taraftarları bir arada göreceğim için çok heyecanlıyım. Burada zaten bir kez oynadım ve atmosfer inanılmazdı. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

31 yaşındaki futbolcu, "Kariyerinizde sizi en çok etkileyen futbolcu kimdi?" sorusuna da şu şekilde cevap verdi:

"Bu gerçekten çok iyi, güzel bir soru. Bu benim bile cevaplayamayacağım bir soru çünkü kariyerim boyunca birçok farklı isimle maça çıktım ve hepsi bana o kadar çok şey kattı ki, aslında bir isim belirtmem adil olmaz. Ben onları biliyorum ve işlerin böyle kalması daha iyi."

REKLAM "HER POZİSYONDA RAHATLIKLA OYNAYABİLİYORUM"

Forvet arkası ve kanat pozisyonlarında rahatlıkla oynayabildiğini söyleyen Silva, "Normalde forvet arkasında oynuyorum. O pozisyonda oynamayı seviyorum ama kariyerimde kanatlarda da birçok maça çıktım, bu yüzden her pozisyonda rahatlıkla oynayabiliyorum" diye konuştu.

Rafa Silva, örnek aldığı Portekizli oyuncunun ise Luis Figo olduğunu dile getirdi.