USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Kılıç ; Gazeteci,emekleri göze gelmeyen emekçidir

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde bir mesaj yayımlayan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç,gazetecilerin çok büyük emekle…

Başkan Kılıç ; Gazeteci,emekleri göze gelmeyen emekçidir
21-10-2024 20:06

Başkan Kılıç ; Gazeteci,emekleri göze gelmeyen emekçidir

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde bir mesaj yayımlayan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç,gazetecilerin çok büyük emekler verdiğini ancak verdikleri emeğin göze gelmediğini söyledi.

Toplumun haber alma hakkı olan habercilik sektörünün emektarları olan gazetecilerin,çok zor şartlar altında görev yaptıklarını,ancak verdikleri emeğin hiçbir zaman görülmediğini ve emeklerinin karşılığını da hiçbir zaman alamadıklarını söyledi.
Kamuoyunun, ülkede meydana gelen olayları,dünyadaki gelişmeleri gazeteciler aracılığıyla öğrendiğinin altını çizen Başkan Kılıç ; “ Gazetecilik çok zor bir meslektir,basın camiasındaki arkadaşlarımızın görevlerini yaparken karşılaşmış oldukları zorlukları onlar kadar bilemesek de,tahmin edebiliyoruz. Her durumda ilk hedef tahtası gazeteciler oluyor maalesef. Dünyada ve ülkemizde saldırıya uğrayan,katledilen gazeteciler oluyor.

Bizler,Yeniden Refah Partisi olarak her sektörde görev yapan emekçilerin her şeyden önce güven içerisinde olmalarını arzuladığımız gibi, özellikle basın camiasının daha müstesna korunması gerektiğini ve her türlü sosyal haklarının iyileştirilmesi gerektiğini savunuyoruz.

Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın ; haber alma hakkı, özgür düşüncenin gelişmesi ve toplumun bilinçlenmesi açısından son derece büyük önem taşıyor. Gazeteciler,halkın doğru bilgilendirilmesiyle birlikte aynı zamanda haksızlıkların ve yanlışların ortaya çıkmasına da vesile oluyor.
Kısacası,gazeteci topluma yön veren rehberdir,toplumun nabzını tutarak halkın sesi olmakla çok önemli bir vazifeyi yerine getiriyor. Gelişen teknoloji,değişen koşullara ayak uydurarak işlerini titizlikle ve büyük özveriyle yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nün içtenlikle kutluyor ve çalışma hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler