USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Geçit’ten 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Muhtarlarımız, mahallelerimizdek…

Başkan Geçit’ten 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
18-10-2024 13:06

Başkan Geçit’ten 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki sorunları en yakından gören, halkımızın taleplerini dinleyen ve çözüm üreten kişiler olarak büyük bir sorumluluk üstlenmektedirler.” dedi.

Başkan Geçit, kutlama mesajında; muhtarların yerel yönetimle vatandaşlar arasında iletişim köprüsü görevini üstlendiğine vurgu yaptı. Muhtarlık müessesesinin demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu hatırlatan Başkan Geçit mesajında; “Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımızla ilgili hassasiyeti, idareciler olarak hepimize örnek teşkil etmektedir. Demokrasi kültürümüzün ilk basamağını teşkil eden muhtarlarımız, devletimizin tüm kurumları ile mahalle sakinleri arasında önemli bir köprü görevi görmektedir. En yakın mesai arkadaşlarımız olan muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelerek şehrimize katkı sağlamak için istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz.

Yeşilyurt Belediyesi olarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz vasıtasıyla halkımızın talep ve isteklerini hızlı bir şekilde çözüyoruz. Milletimize hizmet yolunda en önemli yol arkadaşlarımız muhtarlarımızdır. Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunuyor, onların talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu doğrultuda hizmetlerimize yön veriyoruz. Vatandaşlarımızla aramızda iletişim köprüsü görevini üstlenen muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda vatandaşlarımızın sorunlarının giderilmesi için kalıcı ve güçlü çözümler üretiyoruz.

Bu vesileyle, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler