USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başbakan Üstel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayımladı

Başbakan Ünal Üstel, 30 Ağustos zaferinin, Türk milletinin gücünün, birliğinin, cesaretinin ve kararlılığının önünde hiçbir gücün durmayacağının en somut örneklerinden biri olduğunu vurguladı. Başbakan Üstel,…

Başbakan Üstel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayımladı
29-08-2024 15:05

Başbakan Ünal Üstel, 30 Ağustos zaferinin, Türk milletinin gücünün, birliğinin, cesaretinin ve kararlılığının önünde hiçbir gücün durmayacağının en somut örneklerinden biri olduğunu vurguladı.

Başbakan Üstel, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Büyük Türk Milleti’nin, İşgale, esarete ve teslimiyete karşı, kükreyişi, haykırışı olan 30 Ağustos zaferini bir kez daha selamlıyorum.
Milletimizin gücünün, birliğinin, cesaretinin ve kararlılığının önünde hiç bir gücün durmayacağının en somut örneklerinden olan 30 Ağustos Zaferi, bu güçlü milletin bir ferdi olan Kıbrıs Türkleri’ni de onurlandırmaktadır, gururlandırmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimiz ve Kahraman Ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Anavatan Türkiye’mizin İstiklal mücadelesine ve Kıbrıs Türk halkının özgürlük mücadelesine katkı sağlayan tüm kahramanlarımızı ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler