USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Akçadağ Ören'e 3 bın 600 metre Altyapı 

AKÇADAĞ ÖREN’E 3 BİN 600 METRE ALTYAPI     Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Ören Mahallesi’ndeki deprem konutlarında içme s…

Akçadağ Ören'e 3 bın 600 metre Altyapı 
08-10-2024 18:05

AKÇADAĞ ÖREN’E 3 BİN 600 METRE ALTYAPI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Ören Mahallesi’ndeki deprem konutlarında içme suyu çalışmaları gerçekleştiriyor. Proje kapsamında 3.600 metre içme suyu hattı yapılması planlanan bölgede şu ana kadar 1.200 metrelik içme suyu hattı tamamlandı.

Mahalle Muhtarı Aydın Kaya: “Çalışmalardan Memnunuz”

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirten Ören Mahalle Muhtarı Kaya: “Mahallemizin su sorunu vardı. Çat mevkiinde yapılan sondajdan yeterli su alınamayınca ikinci bir noktada araştırma yapıldı. Tahliller temiz çıktı ve buradan su temin edilecek. Ayrıca 300 tonluk bir depo yapılacak ve buradan konutlara su verilecek. Artan suyu ise köy içine takviye olarak kullanacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’e mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

“Büyükşehir Belediyemiz Her Zaman Yanımızda”

Mahalle sakini Erdoğan Durmuş ise, “Sürecin başından beri mahallemize hizmet getiren İller Bankası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Hızlı bir şekilde ilerleme kaydedildi. Konutlarımız örnek gösterilecek bir hızla yapılıyor. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ’miz de her zaman yanımızda oldular. Umuyorum bu yıl içerisinde evlerimize taşınacağız.” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen: “Hızlı ve Güvenilir Hizmet Vermek İçin Çalışıyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in deprem konutlarının eksiksiz teslim edilmesine çok önem verdiğini ve sürecin yakın takipçisi olduğunu ifade eden MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen: “Deprem sonrası inşa edilen köy konutlarına yönelik içme suyu hatlarımızı hızlı bir şekilde tamamlamaya devam ediyoruz. Ören Mahallemizde inşa edeceğimiz 3 bin 600 metrelik içme suyu hattının bin 200 metresini tamamladık. 300 tonluk depo inşasına başlıyoruz. Amacımız, halkımıza en hızlı ve en güvenilir şekilde hizmet vermek. Tüm ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.dedi.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler