USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

3. Uluslararası Güzelyurt Sanat Buluşması Sergisi açıldı

3’üncü Uluslararası Güzelyurt Sanat Buluşması sergisi dün, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla açıldı. Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre belediye sergi salonunda yer alan sergi, 15 gün…

3. Uluslararası Güzelyurt Sanat Buluşması Sergisi açıldı
28-07-2024 16:06

3’üncü Uluslararası Güzelyurt Sanat Buluşması sergisi dün, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla açıldı. Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre belediye sergi salonunda yer alan sergi, 15 gün boyunca 10.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Sergi, Uluslararası Güzelyurt Sanat Buluşmasına katılan sanatçıların AKM’deki düzenlenen bir haftalık çalıştayda çizdiği resimlerden oluşuyor.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın yanı sıra Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar UBP Güzelyurt Milletvekili Ziya Öztürkler ve sanatseverlerin katıldığı etkinlikte konuşan Özçınar, etkinliğin uluslararası boyutunun ülkenin ve bölgenin tanıtımı açısından değerli olduğunu ifade etti. Özçınar, bu çalışmaları gelecek nesillere aktarma arzusunda olduklarını söyledi.

Açılışta, tüm sanatçılara plaket ve katılım belgesi takdim edildi. Dr. Arif Albayrak ve Mustafa Cihangir'in küratörlüğünde, Hascen Doğan Esenyel’in koordinatörlüğünde organize edilen Sanat Buluşması'nda, Türkiye, İran, Rusya ve Kazakistan'dan sanatçılar yer aldı.

ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler